Minőségi Párkapcsolat

Nem Te vagy az egyetlen, akinek problémája van a párkapcsolatával, házasságával. Minden emberi kapcsolat tele van félreértésekkel és ebből eredő konfliktusokkal…
Olvasd tovább!

Tarr Éva párkapcsolati coach, paradox-pszichológia szakember

Nem Te vagy az egyetlen, akinek problémája van a párkapcsolatával, házasságával...

 

Minden emberi kapcsolat tele van félreértésekkel és ebből eredő konfliktusokkal, így előfordulhatnak veszekedések. Ha az ember szánja- bánja amit tett, akkor különböző rítusokat találhat ki , amelyekkel  mintegy jóvá akarja tenni azt a valamit, mintha meg sem történt volna. Ez lehet egy gesztus, egy mozdulat vagy akár egy gondolat, de csak a pillanatnyi feszültséget képesek enyhíteni. Hosszú távon nem jelentenek megoldást. Mindannyian ki vagyunk téve veszteségeknek, csalódásoknak és fájdalmaknak.

Adná az ég, hogy csak olyan problémáink lennének, amelyeket meg is tudunk magunk oldani! De ahogy Karl Gustav Jung a múlt század elején megállapította: a konfliktus arról ismerszik meg, hogy nem lehet megoldani. Kezelni lehet és túlélni, túljutni rajta a legkisebb ön – és környezetkárosítás után. Ha azonban kívül már nem tudunk változtatni, akkor még mindig van esély arra, hogy belső változásokat hozzunk létre. Ez viszont legtöbb esetben nem megy egyedül!

Töltsd le a „Visszatalálunk egymáshoz?” című ajándék minikönyvet!

Vélemény az ebook-ról

Kedves Éva! Olvastam a könyvedet a párkapcsolatról! Fantasztikus! Gratulálok a sikereidhez! Figyelem és olvasom továbbra is az írásaidat. A magunkkal való munka csodálatos, mert így nem csak magunkat hanem a többi embert is megismerhetjük. És Igen kell ezzel a témával foglalkozni, méghozzá nagyon tudatossan! Párkapcsolat, Önismeret kéz a kézben együtt járnak! További Sikereket Kívánok Neked a Hivatásod során! Csodálatosan Szép Napot Kívánok Neked, Szeretettel:
Illés Gyöngyi

Szeretettel köszöntelek!

Tarr Éva vagyok, Párkapcsolati Coach, Házassági Tanácsadó, Face to Face Tréner, Paradox-Pszichológia Szakember

Mindig emberekkel foglalkoztam, csak más területeken, ahol a magánéletük éppúgy jelen volt, mint a jelenlegi munkámban. Sok értékes, és bizalmas beszélgetésen vagyok túl, amelyek sok tanulsággal szolgáltak számomra. Ügyfeleim biztatására döntöttem úgy, hogy pályát módosítok.

Tanulmányaimat többek között a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél végeztem. A Paradox-Pszichológia Szakember végzettségemet pedig a Paradox-Pszichológia Oktatási és Módszertani Központ (PPOMK) által szervezett tanulmányaim során szereztem. Bejegyzett párkapcsolati Coach vagyok. Imádom a munkámat, mert alapvetően is egy sikerorientált ember vagyok.

Ma már nem csak meghallgatom az embereket és a gondolataimmal segítem őket, hanem egy  könnyen megérthető és elsajátítható elméleti és gyakorlati módszert tanítok, amely tanulásával,  egy nő és egy férfi,  valóban sikeresen rendezhetik a párkapcsolatukat, házasságukat. Megtanítom, miként lehet ezt egymást segítésével, támogatásával és megértésével megtenni.

Tudod, hogy melyik a legfőbb Szeretetnyelved?

A Szeretetnyelv tesztből megtudhatod!
 
Kitöltöm a tesztet!

Mielőtt még nekiindulsz a feladatnak, hogy a párkapcsolatodat rendbe hozd, néhány dolgot érdemes figyelembe venned!

 

Ha nem működik a párkapcsolatod

vagy a házasságod, azt ne éld meg kudarcként! Fordítsd meg a negatív helyzeteket, kezdj el kikapaszkodni belőle, ne engedd magad beleragadni! A legnagyobb veszteség a meg nem élt élet és az elvesztegetett szeretet.

Légy türelmes magaddal szemben!

A jó munkához idő kell. Nem itt nálam fog megoldódni a házasságod, hanem az általam tanított módszer segítségével, otthon a saját munkád által. Légy rá készen lelkileg és fizikailag egyaránt!

Ne sajnáld az időt, pénzt, energiát!

Ha tudod, hogy mit tehetsz ezért, hogy egészségben, boldogságban és harmonikus párkapcsolatban élj, az már a Te személyes felelősséged, hogy teszed vagy nem teszed!

Személyes találkozás során az alábbi módon tudok Neked segíteni:

Z

Párkapcsolati Coachként leszek a segítségedre, ha még nem állsz/álltok készen egy terápiás foglalkozásra, de át szeretnéd/szeretnétek beszélni  a helyzeteteket, amelyet nem tudtok magatok megoldani.

Z

A konfliktusok kibeszélésével rávezetlek benneteket arra, hogy milyen elemeket érdemes beépíteni a párkapcsolatotokba, amelyeket  mindketten meg tudtok tartani. Így esélyt adtok, hogy a  problémáitok megoldódhassanak.

Z

Házassági tanácsadás során elmesélik a párok, hogy milyen problémáik vannak. Hogy  látják benne önmagukat és a  másikat. Ezt otthon nem tudják megbeszélni  a párok veszekedés nélkül.

Z

A helyzettel való megküzdés és megbirkózás érdekében új optikát választunk és ezáltal egy szisztematikus, jól átlátható és könnyen tanulható módszerrel előbb-utóbb képesek lesztek egyre könnyebben kezelni a kialakult helyzetet. Ráéreztek mikor mit kell tenni a kapcsolat javítása érdekében.

Hol és mikor tudunk találkozni?

Budapesten, a belvároshoz közel, ingyenes parkolási zónában, valamint Felsőörsön (Veszprém mellett) található kellemes, barátságos irodáimban, természetesen előre egyeztetett időpontban.

Úgy érzed, hogy párkapcsolatod már nem a régi?

Szeretnéd rendbe hozni a házasságodat?

Iratkozz fel a Párkapcsolati hírlevelemre és TÖLTSD LE MOST INGYEN a Visszatalálunk egymáshoz? című AJÁNDÉK ebook-ot!Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Kedves Éva! Olvastam a könyvedet a párkapcsolatról! Fantasztikus! Gratulálok a sikereidhez! Figyelem és olvasom továbbra is az írásaidat. A magunkkal való munka csodálatos, mert így nem csak magunkat hanem a többi embert is megismerhetjük. És Igen kell ezzel a témával foglalkozni, méghozzá nagyon tudatossan! Párkapcsolat, Önismeret kéz a kézben együtt járnak! További Sikereket Kívánok Neked a Hivatásod során! Csodálatosan Szép Napot Kívánok Neked, Szeretettel:

Illés Gyöngyi

Kedvenc idézeteim

“Szabad akarat az, amikor az ember azt teszi, amit tennie kell.”

Carl Gustav Jung

“Az embernek kell, hogy legyen társa az életben. Egy értékes partner. És ha ez megvan, akkor gazdagabb, mint bármelyik király vagy királynő az egész föld kerekén.”

J.R.Ward

“Nincs erősebb, mint ez a két harcos: a türelem meg az idő; ezek mindenre képesek.”

Lev Tolsztoj

“Türelem az, amikor megengedjük valakinek, hogy ne legyen tökéletes.”

Gary Chapman

Legutóbbi blogbejegyzéseim

 
Csak semmi pánik!

Csak semmi pánik!

Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor a nő valósággal ragyog a szerelem csodálatos érzésétől. Ez megtévesztő lehet a férfi számára, aki naivan úgy véli, hogy ez a ragyogás örökké tart majd. De egy nőtől nem lehet azt várni, hogy mindig ilyen hőfokon égjen, mint ahogyan a...

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ