Miben tudok segíteni?

Miben és hogyan tud segíteni neked/nektek egy párkapcsolati coach?

Sokszor találjuk magunkat nehéz helyzetben, amikor olyan jó lenne valakivel megbeszélni a problémát és megoldást találni rá. Egy párkapcsolatban veszedelmes következményei lehetnek, ha azt a feszültséget, amit máshonnan hoztál és nem tudtál levezetni, haza viszed és a társadra zúdítod. Pedig érdemes lenne inkább a problémáinkat a társunkkal megbeszélnünk. Így keletkezik egy munkahelyi  problémából párkapcsolati konfliktus. A feszültség szinte pillanat alatt kicsapódik és utána mérhetetlenül sajnálod. Voltál már így?

Miután kiadtad magadból a feszültséget, rossz érzésed támad. Ha ilyet teszünk, jó ha van annyi önismeretünk,hogy hamar  megértsük mi történt és képesek legyünk  bocsánatot kérni. A megbocsátásban az a felemelő, hogy az a feszültség,  ami egyébként a lelked mardosná, eliminálódik. Biztosan hallottál már arról, hogy az a harag, amit egy másik emberrel szemben táplálsz, valójában téged emészt, téged pusztít, nem azt, aki megbántott.

Persze ilyenkor szánjuk- bánjuk, amit tettünk. Jóvá is akarjuk tenni, mintha semmi sem történt volna. Ez lehet egy gesztus, egy mondat, egy mozdulat vagy egy gondolat, ami a pillanatnyi feszültséget egy kicsit  segít enyhíteni.

Ezek a lelki mechanizmusok arra jók, hogy pillanatnyilag segítenek rajtunk, de tudnunk kell, hogy hosszú távon nem jelentenek megoldást.

Személyes találkozás során az alábbi módon tudok Neked segíteni:

Párkapcsolati Coachként leszek a segítségedre, ha még nem állsz/álltok készen egy terápiás foglalkozásra, de át szeretnéd/szeretnétek beszélni  a helyzeteteket,amelyet nem tudtok magatok megoldani. Szeretettel várlak! Mindenképpen érdemes átbeszélni az adott problémákat és ezáltal enyhíteni a nehézségeket. A konfliktusok kibeszélésével, rávezetlek benneteket arra,hogy milyen elemeket érdemes beépíteni a párkapcsolatotokba, amelyeket  mindketten meg tudtok tartani. Tudatosan tudjátok alkalmazni. Így esélyt adtok, hogy a  problémáitok megoldódhassanak.

Ha a  elhidegültetek egymástól,  vagy sokat veszekedtek, akár apró dolgokon, vagy éppen egy megcsalásos helyzetben vagytok, mindenképpen érdemes felismerni, hogy változtatni kell. Ezt  a folyamatot segítem.

Házassági tanácsadás során elmesélik a párok,hogy milyen problémáik vannak. Hogy  látják benne önmagukat és a  másikat. Ezt otthon nem tudják megbeszélni  a párok veszekedés nélkül. A helyzettel való megküzdés és megbirkózás érdekében új optikát választunk és ezáltal egy szisztematikus, jól átlátható és könnyen tanulható módszerrel előbb-utóbb képesek lesztek egyre könnyebben kezelni a kialakult helyzetet. Ráéreztek mikor mit kell tenni a kapcsolat javítása érdekében.

Hol és mikor tudunk találkozni?

Felsőörsön, (Veszprem mellett) Rózsa utca 34. szám alatt található kellemes, barátságos irodámban.

Bejelentkezés / Kapcsolat

Amennyiben úgy érzed/érzitek, hogy a problémák elhatalmasodnak felettetek a pároddal és nem tudjátok magatok megoldani a gondjaitokat, forduljatok hozzám bizalommal!

Úgy érzed, hogy párkapcsolatod már nem a régi?

Szeretnéd rendbe hozni a házasságodat?

Iratkozz fel a Párkapcsolati hírlevelemre és TÖLTSD LE MOST INGYEN a Visszatalálunk egymáshoz? című AJÁNDÉK ebook-ot!Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Kedves Éva! Olvastam a könyvedet a párkapcsolatról! Fantasztikus! Gratulálok a sikereidhez! Figyelem és olvasom továbbra is az írásaidat. A magunkkal való munka csodálatos, mert így nem csak magunkat hanem a többi embert is megismerhetjük. És Igen kell ezzel a témával foglalkozni, méghozzá nagyon tudatossan! Párkapcsolat, Önismeret kéz a kézben együtt járnak! További Sikereket Kívánok Neked a Hivatásod során! Csodálatosan Szép Napot Kívánok Neked, Szeretettel:

Illés Gyöngyi

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ