Médiamegjelenések

Párkapcsolati ABC – A párkapcsolatok legnagyobb kihívásai

Tarr Éva párkapcsolati coach, paradox pszichológia szakember segítségével napjaink párkapcsolati kihívásaira keressük a választ. Témáink kivétel nélkül mindenkit érintenek, hiszen egy jól működő házasság vagy párkapcsolat szerves része a testi-lelki egészségünknek is. 

Újrakezdés és újat kezdés

Mai műsorunkban az újrakezdés és újat kezdés témájával foglalkozunk, melyhez gyakorlati tanácsokat is ad szakértőnk.

Mozaikcsaládok

Mai műsorunkban a mozaikcsaládok témájával foglalkozunk, melyhez gyakorlati tanácsokat is ad szakértőnk.

Kommunikáció szerepe

Mai műsorunkban a kommunikáció témájával foglalkozunk, melyhez gyakorlati tanácsokat is ad szakértőnk.

Szeretetnyelv

Mai műsorunkban a szeretetnyelv témájával foglalkozunk, melyhez gyakorlati tanácsokat is ad szakértőnk.

Bejelentkezés / Kapcsolat

Amennyiben úgy érzed/érzitek, hogy a problémák elhatalmasodnak felettetek a pároddal és nem tudjátok magatok megoldani a gondjaitokat, forduljatok hozzám bizalommal!

Úgy érzed, hogy párkapcsolatod már nem a régi?

Szeretnéd rendbe hozni a házasságodat?

Iratkozz fel a Párkapcsolati hírlevelemre és TÖLTSD LE MOST INGYEN a Visszatalálunk egymáshoz? című AJÁNDÉK ebook-ot!Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Kedves Éva! Olvastam a könyvedet a párkapcsolatról! Fantasztikus! Gratulálok a sikereidhez! Figyelem és olvasom továbbra is az írásaidat. A magunkkal való munka csodálatos, mert így nem csak magunkat hanem a többi embert is megismerhetjük. És Igen kell ezzel a témával foglalkozni, méghozzá nagyon tudatossan! Párkapcsolat, Önismeret kéz a kézben együtt járnak! További Sikereket Kívánok Neked a Hivatásod során! Csodálatosan Szép Napot Kívánok Neked, Szeretettel:

Illés Gyöngyi

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ