Minőség Párkapcsolat

Tarr Éva párkapcsolati coach

De vajon mit tehetek a szürkeség ellen?

Vannak olyan időszakok egy párkapcsolatban, amikor azt érezzük, hogy a kapcsolatunk árnyékba kerül, elszürkül. De vajon mi történik ilyenkor? Amikor egy kapcsolat ellaposodik, megszokottá válik, úgy érezhetjük, hogy egy uncsi mókuskerékben ülünk, vagyis a mindennapjaink rutinszerűen egyformák. Ugyanazt csináljuk nap, mint nap. Miért lehet ez?

Sajnos valamilyen szempontból ez a jelenséget minden kapcsolat elszenvedi. Megszokjuk egymást, egyformák a hétköznapok, és ha nem teszünk ellene semmit, egyszerűen beszürkülünk. Unalmassá válunk egymás számára.

Van megoldás! Mert bizony fel tudjuk kavarni az állóvizet. Egy kis huncutsággal, izgalommal, szenvedéllyel. De hogyan tegyük mindezt? Néhány példa!

Ilyen a közös program szervezése, amit már valaha csináltatok, átéltetek, vagy még soha. Kiránduljatok együtt, vagy főzzetek együtt, beszélgessetek vacsora után, a mosatlan edények megvárnak! Vagyis ne csak egymás mellett éljétek az életet, hanem szó szerint egymással.

Ha tehetitek, egy héten egyszer maradjatok tovább az ágyban, lustálkodjatok, kényeztessétek egymást.

Vigyél izgalmat a hétköznapokba! Írj a kedvesednek buja sms-eket, ne legyél szűkszavú. Részletezd mi vár rá, ha hazaérkezik! Nézzél be egy fehérnemű boltba időnként!

Kedveskedj a párodnak bármilyen apró meglepivel, ami boldoggá teheti!

Érintsd meg, csak úgy, váratlanul, és csókold meg, hogy még a lába is beleremegjen! Szenvedélyesen!

És még annyi, de annyi ötlet van! Ha ezeket kipróbáljátok, bizonyára színesebb hétköznapok következnek. Közben pedig a társad nagyon hálás lesz mindezért, sőt erőre kap és ő is feldobja a hétköznapokat saját ötletekkel.

Színes hétköznapokat kívánok!

Bejelentkezés / Kapcsolat

Amennyiben úgy érzed/érzitek, hogy a problémák elhatalmasodnak felettetek a pároddal és nem tudjátok magatok megoldani a gondjaitokat, forduljatok hozzám bizalommal!